Yhteystiedot

img25
View more
Alina Pikarevska

taiteellinen johtaja

+358 40 827 94 41

callisto.helsinki@gmail.com

lue lisää

img25
View more
Svetlana Poroeva

top stilisti

+358 46 812 13 16

callisto.helsinki@gmail.com

lue lisää

img25
Alina Remeshkova

top stilisti

+358 45 849 37 70

callisto.helsinki@gmail.com


img25
Alina Pikarevska

Alina Pikarevska on ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella, työskenteli arvostetuissa kauneushoitoloissa "Maja" Riikassa. Hän on kampaajien kansainvälisen "Londa" kilpailun voittaja. Alinalla on valtava kokemus medialle työskentelyssä, hän on myös työskennellyt monien latvialaisten ja venäläisten tunnettujen ihmisten kanssa. Hän työskenteli tunnettujen "Lilith" ja "I Love" lehtien kanssa, sekä "New Wave" musiikkikilpailussa kampaajana ja valokuvaajana.

Alina on monien kilpailujen voittaja. Hän on Euroopan ja maailman mestari Kampaamoiden maailmankonfederaation version mukaan. CMC Finland:in presidentti. Hius- ja kauneudenhoitajien maalimanjärjestö -järjestön presidentti. Open Hair Cup Finland kilpailun järjestäjä. Alina on valmistunut arvostetuimmista kouluista sekä leikkauksen että värien suhteen. Hän on myös opettaja.

Alina ei pysähdy saavutuksillaan vaan pyrkii koko ajan eteenpäin, työskentelee kauneuden alan uutuuksien kanssa ja kehittää jatkuvasti taitojaan. Alina on tyylikkäiden värjäysten ja huomiota herättävien kampausten päällikkö, siksi, kun olet päättänyt muuttaa tyyliään tai vaan uusia kampauksensa, niin olet tervetullut!

Close

X
img25
Svetlana Poroeva

Svetlana Poroeva työskentelee kampaajana lähes 20 vuotta, hän työskenteli Petroskoin arvostetuissa salongeissa ja on käynyt koko matkan tavallisesta parturista todelliseksi mestariksi. Svetlana on toistuvasti opiskellut ja parantanut taitojaan " Doloresin Akatemiassa" Moskovassa, "Wella Sankt Petersburg" studiossa sekä Moldovan, Chisinaun, Viron, Helsingin ja muiden kaupunkien kouluissa. Lisäksi hän on saanut arvokseen "master virtuoosi". Svetlanan mielestä kampaaja on yksi niistä harvoista ammateista, joissa koulutus ei riitä vaan sinulla täytyy olla lahjakkuutta, jonka avulla voi luoda harmoniaa asiakkaan kampauksen ja ulkonäön välillä, sekä rohkeutta, joka auttaa toteuttamaan aatteensa. "Jokainen kampaaja on hieman taiteilijan ja taiteilijan on uskallettava" piirtää "asiakkaan kampaus" - sanoo Svetlana.

Svetlana on monien kilpailujen voittaja. Hän on Euroopan ja maailman mestari Kampaamoiden maailmankonfederaation version mukaan. CMC Finland:in vice-presidentti. Hius- ja kauneudenhoitajien maalimanjärjestö -järjestön vice-presidentti. Open Hair Cup Finland kilpailun järjestäjä. Svetlana on valmistunut arvostetuimmista kouluista sekä leikkauksen että värien suhteen. Hän on myös opettaja.

Svetlana on erittäin kiinnostunut ihmisistä ja viestinnästä heidän kanssaan, joten jokainen vierailu hänen luonaan on kuin pienen juhla. Hän on aina tietoisena uusista muotisuuntauksista, ja antaa joka kerta oikeat vinkit, jotka toimivat aina. Tärkeä on että, Svetlana ei ole vain kampaaja, joka tekee työnsä hyvin, mutta myös erittäin mielenkiintoinen henkilö, joka tukee kaikkia keskusteluja ja tuntee kunkin asiakkaan persoonallisuuden. Ja tämä on takuu erinomaisesta tuloksesta!

Close

X

Открыть модальное окно
X

Модальное окно

Прмер простого модального окна, которое может быть создано с использованием CSS3.

Его можно использовать в широком диапазоне, начиная от вывода сообщений и заканчивая формой регистрации.